Tietosuojaseloste



Voimassa 1.7.2020 alkaen

Sinun yksityisyyttäsi arvostetaan ja Fiialii on sitoutunut suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tilaamalla Fiialii.fi verkkokaupasta hyväksyt seuraavat tietosuojaselosteessa mainitut asiat.

Hyvin toimivan asiakassuhteen ylläpitämiseksi, sekä sinulle mahdollisimman hyvin sopivan markkinoinnin toteuttamiseksi Fiialii kerää ja säilyttää sinua koskevia henkilötietoja asiakasrekisteriin.

Asiakasrekisterin pitäjä:

Fiialii 

Paasitie 20 B

02880 Veikkola

y-tunnus 3135616-5

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Sari Ylivaara/info@fiialii.fi

Asiakasrekisteriin kerättäviä asiakkaan tietoja ovat:

- etu- ja sukunimi

- asuinpaikkakunta

- kotiosoite ja postinumero

- syntymäaika

- sähköpostiosoite ja puhelinnumero

- asiakashistoria

- laskutusyhteystiedot ja muut laskutukseen liittyvät tiedot

- asiakkaan itsensä antamat tai asiakkaan omalla suostumuksella hankitut tiedot

- sähköisen viestinnän tunnistetiedot

Edellämainittuja tietoja käytetään:

- asiakasviestintään

- asiakaspalveluun ja yhteydenottopyyntöihin vastaamiseen

- tuotteiden ja palveluiden käytön seurantaan ja analysointiin

- palvelun toteuttamiseen

- markkinatutkimukseen

- mainonnan kohdentamiseen ( esim. Facebook )

- liiketoiminnan kehittämiseen

- palvelun ja tuotteiden turvallisuuden varmistamiseen ja väärinkäytösten selvittämiseen

- asiakkaiden segmentointiin personoitujen sisältöjen tarjoamiseksi tuotteissa ja palveluissa

- suoramarkkinointiin

Jos sinulle tulee mieleen jotain kysymyksiä liittyen tietoturva-asioihin, tai haluat, että sinut poistetaan Fiialiin asiakasrekisteristä, laita sähköpostia osoitteeseen:

info@fiialii.fi

Fiialii on suomalainen verkkokauppa, joka myy ainoastaan Suomen alueella.

Verkkokauppa-alusta on suomalainen My Cashflow-palvelu.

Myös verkkotunnus ja sähköposti ovat My Cashflown ylläpitämiä.


1. Yleistä

Fiialii ( y-tunnus 3135616-5 ) käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti.

Tilatessasi tuotteita tai käyttämällä verkkosivustoa tai ottamalla yhteyttä hyväksyt, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, sinua ei  todennäköisesti pystytä palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • palveluidemme toteuttaminen ja kehittäminen
  • palveluidemme ja tuotteidemme käytön seuranta ja analysointi
  • asiakkaiden segmentointi personoitujen sisältöjen tarjoamiseksi tuotteissa ja palveluissa
  • palveluidemme ja tuotteidemme turvallisuuden varmistaminen ja väärinkäytösten selvittäminen
  • asiakas-, mielipide- ja markkinatutkimukset
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen
  • suoramarkkinointi

Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai niihin liittyvää automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

3. Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen sekä verkkosivustojemme käytön yhteydessä. 

Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivuistoillamme ja -palveluissamme tietoa myös evästein sivustojemme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Lisäksi keräämme tietoja julkisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä ja yritysrekisteristä sekä muilta yrityspäättäjätietoja toimittavilta tahoilta. 

4. Millä perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Käsittelemme henkilötietoja usealla lain edellyttämällä perusteella. Käsittelyn oikeusperuste riippuu suhteestamme sinuun. Oheisesta taulukosta näet henkilötietojemme käsittelyn oikeusperusteet ja esimerkkejä käsittelytoimista.

OIKEUSPERUSTEESIMERKKI KÄSITTELYTOIMISTA
Sopimussuhde tai sopimuksen tekemistä edeltävät toimenpiteetKäsittelemme asiakkaidemme tietoja kaikkia kohdassa 2 mainittuja käyttötarkoituksia varten sopimussuhteeseen perustuen.
Lakisääteinen velvoiteSäilytämme ja käsittelemme asiakastietoja esimerkiksi kirjanpitoamme varten kirjanpitolain mukaisesti.
Rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edutMikäli meillä ei ole sopimussuhdetta sinuun, käsittelemme tietojasi oikeutettuun etuun perustuen. Tällaisia käsittelytoimia ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen, verkkosivustojemme kävijäseuranta ja kehittäminen sekä palveluidemme tietoturvan varmistaminen ja mahdollisten väärinkäytöstilanteiden selvittäminen. Yritysten edustajien henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksissa perustuu myös oikeutettuun etuun.
SuostumusTilatessasi yksityishenkilönä tuotteita tai uutiskirjeen sivuiltamme, käsittelemme tietojasi suostumukseesi perustuen. Pyydämme suostumuksesi suoramarkkinointiin tietojen keräämisen yhteydessä.


5. Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kuitenkin kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja lainmukaisesti.

Luovutamme tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpito-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilatessasi tuotteita ja valitsemalla toimitustapaa verkkokauppamme kautta.

Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

6. Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle.

EU:n / ETA:n ulkopuolelle siirrettäessä siirto tapahtuu EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyllä, käyttäen EU-komission mallisopimuslausekkeita tai muuta lainsäädännön sallimaa siirtomekanismia. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja että tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti.


7. Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

8. Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhominen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille, joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

9. Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et halua antaa henkilötietojasi tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

10. Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta.

11. Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

REKISTERÖIDYN OIKEUSMITÄ SE TARKOITTAA?
Suostumuksen peruuttaminenMikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin koska tahansa jokaisesta markkinointitarkoituksessa lähettämässämme sähköpostiviestistä löytyvää "Peru tilaus" -linkkiä klikkaamalla.
Pääsy tietoihinSinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.
Oikeus saada virheet korjatuksiSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten tai vanhentuneiden taikka muuten puutteellisten tietojen korjaamista.
Oikeus tietojen poistamiseenSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai jos perut suostumuksesi, jonka perusteella olemme tietojasi käsitelleet.
Oikeus kieltää suoramarkkinointiVoit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä. tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakkaanamme kiellät tietojesi käytön suoramarkkinointiin, lähetämme sinulle vain asiakassuhteen hoitoon tarpeellisia viestejä.
Oikeus vastustaa käsittelyäMikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua.
Oikeus rajoittaa käsittelyäSinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Esimerkiksi jos tiedot ovat mielestäsi väärin, jolloin voimme rajoittaa käsittelyä tietojen paikkaansapitävyyden tarkistamisen ajaksi tai jos käsittely on mielestäsi lainvastaista, etkä halua tietojasi poistettavan.
Oikeus saada tiedot siirretyksiMikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.
Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointiaEmme suorita rekistöröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.


12. Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fiialii.fi.  Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, mikäli yhteydenottosi koskee omien henkilötietojesi käsittelyä.

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetyn yhteystiedot löydät tietosuojavaltuutetun sivuilta.


13. Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Päivitämme tietosuojaselosteen sisältöä toimintamme kehittyessä ja/tai lainsaadännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla aika ajoin. Löydät tietosuojaselosteen viimeisimmän päivityspäivämäärän tämän dokumentin alusta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen pyritään ilmoittamaan rekisteröidyille ehtojen päivityksen yhteydessä.

14. Miten voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Helpoiten otat yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fiialii.fi. 

Fiialiin sähköposti on suomalaisen MyCashflow n ylläpitämä.


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.7.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Fiialii

Paasitie 20 B

02880 Veikkola

info@fiialii.fi

y-tunnus 3135616-5

Fiialii noudattaa kuluttajasuojalain 6. luvun etäkauppalakia.

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ( 24% ). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Kauppa varaa myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuote- tai tilaustiedoissa on ollut virhe, esimerkiksi tuotteen hinta ei ole näkyvissä tai tuotetta ei ole enää saatavilla.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksutavat

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluun info@fiialii.fi. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Ottaessasi yhteyttä, ilmoitathan tilausnumerosi. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluun saat yhteyden:

info@fiialii.fi  

Toimitustavat ja -kulut

Posti Postipaketti 6,90 €

DB Shenker Noutopistepaketti 4,90

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on  3-5 arkipäivää. Tilaukset pyritään toimittamaan sinulle aina mahdollisimman nopeasti, joten tilauksesi todennäköisesti on sinulla tuota luvattua aiemmin, riippuen tietenkin siitä minä päivänä olet tilauksen tehnyt.

Fiialii toimittaa tilauksia ainoastaan Suomen alueella. Mikäli jotain tilaamaasi tuotetta ei satukaan olemaan, siitä ilmoitetaan sähköpostilla.

Ikävä kyllä Fiialii ei voi vastata ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Onneksi esimerkiksi kuljetusyhtiöiden lakot ovat maassamme harvinaisia.

Palautus- /vaihto-oikeus

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla, jotka ovat täysin myyntikuntoisia on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, alkaen siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksesi.

Erillistä palautusmaksua ei ole ( lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus ), mutta mikäli kyseessä ei ole viallinen, tai väärin toimitettu tuote, asiakas maksaa palautuksen toimituskulun itse. Jos haluat vaihtaa, uutta postimaksua ei sinulta veloiteta, ellet palauta tätä uutta tilausta. Tuotteen voi vaihtaa yhden kerran ilman uutta postikulua.

Rahojen palautus
Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt maksaessanne tilauksen.

Palautusta ei voi tehdä postiennakolla, vaan se on lähetettävä osoitteeseen: 

Fiialii

Paasitie 20 B

02880 Veikkola

Laita aina sähköpostia etukäteen, kun haluat paluttaa tai vaihtaa, niin saat hyvät ohjeet ja voimme sopia palautustavasta. 

Tuote/tuotteet tulee pakata huolellisesti samaan laatikkoon (tai vastaavaan yhtä turvalliseen laatikkoon), jossa tilaus on vastaanotettu. Muistathan laittaa mukaan nimesi ja yhteystietosi rahojen palauttamista varten, tai vaihdon suorittamisen takia.

HUOM!

Fiialii-sarjan käsityönä tehdyt korut voi palauttaa, vaikka niitä olisi sovitettu. Pakkaa ne vain hyvin paluumatkaa varten. Korut on helppo puhdistaa, ja korvakoruihin voi helposti vaihtaa uudet koukut.

Muuta huomioitavaa

VÄRIEROT: Teknisistä syistä johtuen verkkokaupan tuotekuvien värit saattavat joskus erota tuotteen todellisista väreistä.

Ota aina rohkeasti yhteyttä info@fiialii.fi mikäli jokin asia vaivaa, on aina hyvä selvittää/yrittää selvittää asiat parhaimmin päin.

Lunastamaton paketti

Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle. Haethan siis tilauksesi mahdollisimman nopeasti sen saavuttua.

TÄRKEÄÄ: TARKISTATHAN, ETTÄ TILAUKSESI YHTEYDESSÄ ANNAT VARMASTI OIKEAN PUHELINNUMERON, SEKÄ SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN, JOTTA NOUTOTIEDOT TULEVAT VARMASTI PERILLE.

Noutamatta jätettyjen pakettien palautus- ja jälleenlähetysmaksu 15 € peritään asiakkaalta.

Ongelmatilanteet

Toivottavasti olet aina iloinen ja tyytyväinen saatuasi pakettisi, ja kaikki sujuu muutenkin hienosti!

Jos jotain ongelmia ilmenee, ota yhteyttä info@fiialii.fi Sinulle vastataan aina mahdollisimman nopeasti.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoita virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen info@fiialii.fi